Wal 26C 2871 BB Schoonhoven
VOLG ONS

Over Ons

Het avontuur, samen met mensen en onder de mensen, heeft ons altijd al aangetrokken. Het houden van een Bed & Breakfast geeft deze voldoening. Op vakanties logeren wij graag bij de mensen thuis hetzij in een kamer of een apart woondeel. Het onbekende, het persoonlijk contact, de knusse sfeer en de kleinschalige gastenverblijven beviel zo goed, dat het idee ontstond om zelf een Bed & Breakfast te beginnen als familie. Wat in eerste instantie een wilde droom leek, is inmiddels werkelijkheid geworden.

Wij wonen al geruime tijd in de Krimpenerwaard. Onze roots liggen hier. Schoonhoven leek ons een geschikte locatie voor het verwezenlijken van onze droom. Na verschillende panden in en rond het centrum van Schoonhoven te hebben bezichtigd, vonden wij onze "droomruimte" gelegen aan de Wal en Nes in Schoonhoven. We waren op slag verliefd toen we dit perceel betraden met bijbehorende opstallen. Het was zeer achterstallig, maar wij zagen direct allerlei mogelijkheden voor wat betreft de indeling en inrichting. In de toekomst willen wij nog een 3e accommodatie gaan toevoegen. Wij zijn op dit moment nog druk bezig met de renovatie van nog een vrijstaande accommodatie, het atelier aan de Wal zijde (Atelier Veerpoort).

De gastenverblijven Havenzicht en Watertoren, bieden ieder ruimte aan in totaal vier personen. Deze verblijven beschikken ieder over een eigen opgang en zijn voorzien van een badkamer, een eigen keuken met apparatuur en slaapkamer(s). Daarnaast beschikken beide accommodaties over een heerlijke eigen tuin
.
Wij zijn een kleine 2 jaar flink bezig geweest met de renovatie van de B&B huisjes. Inmiddels zijn de huisjes van alle moderne gemakken en comfort voorzien.

Kortom, voor verzorgd overnachten in huiselijke sfeer bent u hier zeker aan het juiste adres!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Familie Jongeneel

Uw Gastvrouw

Regina Jongeneel
© 2020 B&B Zilverstad